19th Ave New York, NY 95822, USA

Szolgálgatások

Étlapfejlesztés
menu engineering

A menu engineering egy mérés alapú, adatvezérelt folyamat, amelynek során az étlapot úgy tervezzük meg, hogy a vendégek az étterem számára legtöbb profitot hozó ételek közül válasszanak a legnagyobb eséllyel. A megfelelően végzett menu engineering nyomán a vállalkozás éves profit szintje akár 15%-kal is növekedhet. 

Konyhai
működés fejlesztés

A konyhai operáció és folyamatok megtervezése és felépítése akár az alapoktól kezdve, amely közös célkitűzéssel és a múltbéli teljesítményadatok kiértékelésével indul. Hatékony konyhai működési modellt vezetünk be, amely mind a vállalkozás, mind a vendégek számára hosszútávú értéket jelent. Célunk hogy éttermed hatékonyabban és mérhetően eredményesebben üzemeljen. 

éttermi
marketing

Megtervezzük a sikerhez szükséges stratégiát és lépéseket, elvégezzük közösségi és hirdetési fiókjaid megfelelő mérési beállításait, implementáljuk és optimalizáljuk az előre lefektetett irányvonalak mentén vezetett kampányokat. Az éttermi arculat tervezését és az étlapok teljes körű hozzá igazítását is elvégezzük helyetted.

koncepcionális
recept fejlesztés

Szeretnél a koncepcióhoz tökéletesen illeszkedő kínálatot létrehozni, vagy továbbfejlesztenéd az aktuális étlapot? Munkánk során a recepteket mindig a te éttermed brand-je köré építjük fel. Legyen szó termékfejlesztésről, vagy akár teljes étlapok megtervezéséről, mi segítünk, hogy éttermed mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járjon.

konyhai
training

A konyhai csapat az étterem valódi, de láthatatlan szíve és lelke. Munkánk során megvizsgáljuk a személyzet összeállítását és készségeit, és akár rendszeres training során felkészítjük őket a napi feladatok tökéletes elvégzésére és betanítjuk az új ételek elkészítésének megfelelő módját.

BUSINESS
mentoring

Négyszemközt zajló mentori foglalkozások keretében segítünk hatékony megoldást találni az étterem és konyha üzemeltetés során jelentkező kihívásokra, problémákra. 

0
Szakértő tanácsadó
0
+
Év összesített tapasztalat
0
+
Sikeres projekt
rólunk MONDTÁK​
ügyfeleink visszajelzései
Hajdú Erika
Creative Heads Inc.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Budaházi Péter
Creative Heads Inc.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Lépj velünk kapcsolatba
kérj ingyenes konzultációt