19th Ave New York, NY 95822, USA

Rólunk

Kik vagyunk?
Gasztro77
ismerj meg minket

A Gasztro77 egy konyhai operatív fejlesztésre  specializálódott tanácsadó vállalkozás. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel és kiváló referenciákkal rendelkező, profi vendéglátó és marketing szakemberekből álló csapatunk legfőbb célja, hogy ügyfeleink éttermei minél hatékonyabban és nyereségesebben üzemeljenek.

Miben tudunk segíteni?
szakterületeink
működés fejlesztés

Akár az alapoktól kezdve megtervezzük és felépítjük a sikerhez szükséges konyhai operációt.

menu engineering

Adatvezérelt, stratégiai étlapfejlesztés, amely akár 15%-os éves profitnövekedést eredményezhet.

recept fejlesztés

Az étterem koncepciójához illő  receptek fejlesztése, a profitcélok teljes mértékű figyelembe vételével.

éttermi marketing

Online és offline marketing stratégia megtervezése és kivitelezése, közösségi fiókok kezelése.

BUSINESS mentoring

Hosszabb távú együttműködés keretében történő rendszeres operatív és stratégiai tanácsadás.

konyhai training

A konyhai személyzet hatékony  szakmai felkészítése, az új ételek elkészítésének betanítása.

A gasztro77 értékei
Miért válassz bennünket?
valódi szakmai
felkészültség

Nem arról van szó, hogy fél éve nulla tapasztalattal kitaláltuk, hogy csináljunk éttermi tanácsadást, mert az jó biznisz. Te is tudod, hogy itt nem lehet linkelni. Csapatunk tagjai között összesen több, mint 30 év szakmai tapasztalat oszlik szét, így aki leül eléd, az tényleg vérprofi abban, amit csinál.

gyakorlati
megoldások

Nem az a célunk, hogy elismerd, kiváló, világlátott vendéglátó szakemberek vagyunk, hatalmas tapasztalattal és drága késekkel. A cél az, hogy olyan, akár aznap használható praktikus és gyakorlati válaszokat és megoldásokat kapj, amik segítik az éttermed, vállalkozásod előbbre jutását.

transzparencia
és érthetőség

Tudatosan szakítunk itthon sajnos elterjedt szokással, hogy mindent "okosban", fű alatt, "uram bátyja" módon oldunk meg. Célunk, hogy üzleted hosszú távon( is) sikeresen működjön, ezért mindent teljesen átláthatóan végzünk és csak szakmailag  felkészült, feddhetetlen és megbízható partnerekkel dolgozunk.

100% ügyfél
központúság

A Gasztro77 mindig is arról volt híres, hogy nagyon figyelünk az ügyfeleinkre (azaz Rád), számunkra ők a legfontosabbak, hiszen ők biztosítják a működésünk alapját. Biztos lehetsz benne, hogy a közös munka folyamán 100%-ban érted dolgozunk és mindig a te céljaid lesznek a mi céljaink is.

rólunk MONDTÁK​
ügyfeleink visszajelzései
Hajdú Erika
Creative Heads Inc.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Budaházi Péter
Creative Heads Inc.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Lépj velünk kapcsolatba
kérj ingyenes konzultációt